آشپزباشی- اصغر رنجبر
ابتدا قوطی حاوی ماهی تُن را قبل از باز كردن، به مدت 15 دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید (تا از پدید آمدن سم بوتولیسم در ماهی تُن جلوگیری شود. زیرا وجود این سم در ماهی تُن، سبب مسمومیت میشود).
ماهی تُن را از آب جوش بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.
سپس در قوطی را باز كنید و روغن آن را به كمك صافی جدا كنید، خیارشور، پیاز و جعفری را به آن بیفزائید.
در پایان، سس مایونز را اضافه و مخلوط كنید. این مخلوط را، به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید.
بعد آن را با نانهای ساندویچ یا به صورت كاناپس، همراه مخلفات مورد علاقهی خود میل نمائید.
یادآوری: این ساندویچ، جزو ساندویچهای سرد میباشد.
نكتهی خواندنی
زیتون از تصلب شرائین و خطرات ناشی از آن، فشار خون بالا، حملههای قلبی، نارسایی قلبی و كلیوی و همچنین از خونریزی مغزی جلوگیری میكند.