Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

دلمه كدوحلوائی با مغز گردو

دلمه كدوحلوائی  با مغز گردو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كدوحلوائی 1 عدد

 

روغن مایع به میزان لازم

 

پیاز خردكرده 2 عدد

 

سویای دانه‌ریز و خیسانده 50 گرم

 

قارچ خردكرده 100 گرم

 

مغز گردوی آسیاب‌كرده 3 قاشق سوپخوری

 

رب انار شیرین 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خردكرده 100 گرم

 

نمك، زردچوبه، ادویه به میزان لازم

آشپزباشی

 

كدوحلوائی را بشوئید، سر آن را جدا كنید و تخم كدو را از درون آن كاملاً خارج نمائید.

آنگاه تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید، قدری روغن در آن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

سپس سویا و قارچ را بیفزائید و تفت دهید در این زمان مغز گردو، رب انار و رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمك، ادویه و ریحان را افزوده؛ 5 دقیقه‌ی دیگر روی حرارت تفت دهید.

حالا تابه را از روی حرارت بردارید و داخل كدو را با این مواد پر كنید، در كدو را بگذارید و در سینی چرب كرده‌ای قرار دهید.

اینك كدو حلوائی را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

بعد دلمه‌ی كدو را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید.

نكته‌ی خواندنی

كدو دارای خاصیت كاهش قند خون می‌باشد و مصرف آن در افراد مبتلابه دیابت موثر است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با کدو حلواییآموزش دلمهانواع دلمهآشپزی در فرآشپزباشیدلمه كدوحلوائی تعداد بازديد: 1407 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است