آشپزباشی
كدوحلوائی را بشوئید، سر آن را جدا كنید و تخم كدو را از درون آن كاملاً خارج نمائید.
آنگاه تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید، قدری روغن در آن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.
سپس سویا و قارچ را بیفزائید و تفت دهید در این زمان مغز گردو، رب انار و رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمك، ادویه و ریحان را افزوده؛ 5 دقیقهی دیگر روی حرارت تفت دهید.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و داخل كدو را با این مواد پر كنید، در كدو را بگذارید و در سینی چرب كردهای قرار دهید.
اینك كدو حلوائی را در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
بعد دلمهی كدو را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید.
نكتهی خواندنی
كدو دارای خاصیت كاهش قند خون میباشد و مصرف آن در افراد مبتلابه دیابت موثر است.