آشپزباشی
نانهای لواش را به قطعات مستطیل شكل 10×20 سانتیمتری ببرید.
آنگاه سس گوجهفرنگی را روی نانها بمالید و اسفناج را رویش قرار دهید.
بعد پنیر و ژامبون را بیفزائید و نان را رول كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسب و درداری قرار دهید.
نان لواش 200 گرم
سس گوجهفرنگی 160 گرم
برگهای ریز و جوان اسفناج 50 گرم
پنیر چدار درشت رندهكرده 250 گرم
ژامبون گوشت 300 گرم
آشپزباشی
نانهای لواش را به قطعات مستطیل شكل 10×20 سانتیمتری ببرید.
آنگاه سس گوجهفرنگی را روی نانها بمالید و اسفناج را رویش قرار دهید.
بعد پنیر و ژامبون را بیفزائید و نان را رول كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسب و درداری قرار دهید.