تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
بادمجانها را از درازا نصف كنید و آنها را روی سینی دارای فویل و چربكرده بگذارید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و بادمجانها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید تا نرم شود. سپس ظرف نسوز مناسبی را به اندازه 5/22×5/32 سانتیمتر چرب كنید و یك دوم پیمانه ازسس فراهم كرده را در آن بریزید.
حالا بادمجانهای برشته شده را حلقهای ببرید و روی سس بچینید. رویش نمك و فلفل بپاشید. اكنون روی بادمجانها سس بریزید و ریحان و پنیر پارمسان بپاشید. به همین ترتیب لایههای بادمجان، سس، ریحان و پنیر را تكرار كنید و در آخر روی گراتن را با سس، پنیر پارمسان و پودر بادام بپوشانید. اكنون گراتن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ریحان را بیفزائید و بگذارید سس بپزد.