Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

پاته جگر

پاته جگر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

پیاز نگینی 150 گرم

روغن به میزان لازم

سیر له کرده 3 عدد

جگر مرغ 1 کیلو گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

کره آبکرده 150 گرم

شیر 300 میلی‌لیتر

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را با قدری روغن تفت دهید. سیر را اضافه کنید و در ادامه جگر را نیز بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملاً پخته شود.

آن‌گاه نمک و ادویه‌ها را افزوده و مخلوط کنید و حدوداً پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و در بلندر بریزید تا کاملاً یکدست شود.

در این مرحله کره آب کرده و شیر را به مخلوط جگر افزوده و کاملاً مخلوط کنید.

حالا در ظرف‌های مورد نظر کاغذ روغنی و یا نایلون کشیده و از خمیر بدست آمده داخل آن ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملاً سفت شود .

اینک می‌توانید پاته را سرو نمائید.

یادآوری: پاته سرد سرو می‌شود.

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللآشپزباشیکیان رنجبرپاته جگرانواع غذا با جگرطرز تهیه پاته جگر تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است