آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز را با قدری روغن تفت دهید. سیر را اضافه کنید و در ادامه جگر را نیز بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملاً پخته شود.
آنگاه نمک و ادویهها را افزوده و مخلوط کنید و حدوداً پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و در بلندر بریزید تا کاملاً یکدست شود.
در این مرحله کره آب کرده و شیر را به مخلوط جگر افزوده و کاملاً مخلوط کنید.
حالا در ظرفهای مورد نظر کاغذ روغنی و یا نایلون کشیده و از خمیر بدست آمده داخل آن ریخته و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملاً سفت شود .
اینک میتوانید پاته را سرو نمائید.
یادآوری: پاته سرد سرو میشود.