تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سیبزمینیها را با پوست در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی یك ساعت و ربع یا تا زمانیكه سیبزمینیها نرم شوند، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد بپزید.
آنگاه سیبزمینیها را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، هر یك از آنها را نصف كنید. سپس با قاشق داخلشان را خالی نمائید و در ظرف مناسبی بریزید.
حال كره را به سیبزمینی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. روغن را در تابهی مناسبی بریزید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. اكنون ادویهها را نیز بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
آنگاه این مخلوط را همراه با آبلیمو و تخممرغ به پورهی سیبزمینی بیفزائید و خوب مخلوط كنید و بگذارید خنك شود.
حالا روی خمیرهای فیلو، كره (اضافی) بمالید و دوتا دو تا روی هم بگذارید و از درازا به 4 قسمت مساوی ببرید.
اینك روی هر نوار خمیر، یك قاشق سوپخوری از مایهی فراهم كرده بگذارید و به شكل مثلث (سمبوسه) بپیچید و در سینی چربكرده بگذارید.
رویشان كره بمالید و زیره بپاشید. حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و پیراشكیها را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شوند، برشته كنید.