Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

مرغ با پاستا و بروكلی

مرغ با پاستا و بروكلی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كلم بروكلی ریز گل‌‌كرده 115 گرم

 

كره 50 گرم

 

فیله‌ی مرغ باریك خردكرده 2 عدد

 

سیر خردكرده 2 حبه

 

پاستای پنه پخته 400 گرم

 

خامه‌ی پاستوریزه 200 میلی‌لیتر

 

آب مرغ یك دوم پیمانه 125 میلی‌لیتر

 

پنیر پارمزان رنده‌كرده 90 گرم

 

نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

آشپزباشی

 

بروكلی را حدود 2 دقیقه در آب و نمك بجوشانید. بعد در صافی بریزید و زیر آب سرد قرار دهید. سپس صافی را خوب تكان دهید و بگذارید آب آن گرفته شود.

حالا فیله‌ی مرغ را- كه با نمك و فلفل مزه‌دار كرده‌اید- با سیر و كره به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت مرغ سفید شود.

اكنون خامه و آب مرغ را بیفزائید و به مدت 5-10 دقیقه حرارت دهید.

گاهی مخلوط را هم بزنید تا مرغ بپزد و آب آن كم و غلیظ شود. سپس بروكلی، نمك، فلفل و پنیر را اضافه كنید و مواد را به خوبی مخلوط سازید.

صبر كنید تا مخلوط، یكی دو جوش بزند. آن‌گاه پاستا را به آن بیفزائید. بعد در ظرف پذیرائی بكشید و همراه با پنیر پارمزان رنده‌كرده، میل نمائید.

یادآوری: می‌توانید به‌جای بروكلی، از تره‌فرنگی استفاده كنید كه دارای مواد مغذی مهمی می‌باشد.

در صورت استفاده از تره فرنگی، آن را با مرغ تفت دهید تا بپزد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پاستاآشپزی با مرغآشپزی با براکلیآشپزباشیمرغ با پاستامرغ با براکلی تعداد بازديد: 1134 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است