آشپزباشی
بروكلی را حدود 2 دقیقه در آب و نمك بجوشانید. بعد در صافی بریزید و زیر آب سرد قرار دهید. سپس صافی را خوب تكان دهید و بگذارید آب آن گرفته شود.
حالا فیلهی مرغ را- كه با نمك و فلفل مزهدار كردهاید- با سیر و كره به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت مرغ سفید شود.
اكنون خامه و آب مرغ را بیفزائید و به مدت 5-10 دقیقه حرارت دهید.
گاهی مخلوط را هم بزنید تا مرغ بپزد و آب آن كم و غلیظ شود. سپس بروكلی، نمك، فلفل و پنیر را اضافه كنید و مواد را به خوبی مخلوط سازید.
صبر كنید تا مخلوط، یكی دو جوش بزند. آنگاه پاستا را به آن بیفزائید. بعد در ظرف پذیرائی بكشید و همراه با پنیر پارمزان رندهكرده، میل نمائید.
یادآوری: میتوانید بهجای بروكلی، از ترهفرنگی استفاده كنید كه دارای مواد مغذی مهمی میباشد.
در صورت استفاده از تره فرنگی، آن را با مرغ تفت دهید تا بپزد.