آشپزباشی
ابتدا فیلهی بره، پوست لیمو، مخلوط سبزی و روغن زیتون را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا فیله را در تابهی بزرگی بگذارید و روی حرارت تند تفت دهید.
آنگاه، رویش را بپوشانید و بعد از گذشت 10 دقیقه، آن را به قطعات خیلی نازك ببرید.
اینك نان را برش بزنید و باباغنوش را لای آن بریزید، سپس قدری گوشت و كاهو نیز در آن قرار دهید.
غذا آمادهی میلكردن میباشد.
روش تهیه باباغنوش
ابتدا بادمجان را كبابی كنید، پوست آن را بگیرید و همراه با سیر، روغن زیتون، نمك و فلفل در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً نرم و یكدست شود.
اینك باباغنوش را در ظرف مناسبی بریزید. ارده، گردو و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا آن را یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادهی مصرف شود.