Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 21:47

پاته برنج و جگر مرغ

پاته برنج و جگر مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

جگر مرغ خردكرده 300 گرم

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

سركه‌ی سیب 2 قاشق سوپخوری

 

كره 45 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

برنج 1/5 پیمانه

 

قرص عصاره‌ی مرغ 3 عدد

 

آب 3 پیمانه

 

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

 

پنیر پارمسان رنده كرده 1 پیمانه

 

جعفری خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم

 

مخلوط سبزی‌های تفت داده

 

بادمجان حلقه‌حلقه‌كرده 500 گرم

 

نمك دانه‌درشت به میزان لازم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خردكرده 1 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید، جگر و آویشن را اضافه كنید و با حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه سركه‌ی سیب را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه مواد را مخلوط كنید تا جگر، نرم شود.

كره را در ظرف مناسبی آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا برنج، قرص عصاره و آب را بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا آب برنج كشیده شود.

اكنون برنج را از روی حرارت بردارید. اینك مخلوط جگر، برنج و تخم‌مرغ را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و آن را نرم كنید. پنیر و جعفری را بیفزائید، حالا مواد فراهم‌شده را در یخچال بگذارید تا خنك شود.

پس آن را به 16 قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را در دست به شكل شامی درآورید، در سینی بچینید و مجدداً 1 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در روغن داغ سرخ كنید.

اكنون سبزی‌های سرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید و پاته‌ها را رویش بچینید.

روش آماده‌سازی سبزی‌ها

ابتدا بادمجان‌ها را نمك بزنید. حالا در تابه‌ قدری روغن بریزید و حلقه‌های بادمجان را در آن تفت دهید. در باقیمانده‌ی روغن؛ پیاز و فلفل را تفت دهید تا نرم شود.

 

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللانواع پاتهآموزش پاتهپاته برنجپاته جگر مرغروش آماده کردن سبزی تعداد بازديد: 1640 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است