آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا در تابهی مناسبی روغن بریزید، جگر و آویشن را اضافه كنید و با حرارت ملایم تفت دهید. آنگاه سركهی سیب را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه مواد را مخلوط كنید تا جگر، نرم شود.
كره را در ظرف مناسبی آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا برنج، قرص عصاره و آب را بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا آب برنج كشیده شود.
اكنون برنج را از روی حرارت بردارید. اینك مخلوط جگر، برنج و تخممرغ را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و آن را نرم كنید. پنیر و جعفری را بیفزائید، حالا مواد فراهمشده را در یخچال بگذارید تا خنك شود.
پس آن را به 16 قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را در دست به شكل شامی درآورید، در سینی بچینید و مجدداً 1 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در روغن داغ سرخ كنید.
اكنون سبزیهای سرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید و پاتهها را رویش بچینید.
روش آمادهسازی سبزیها
ابتدا بادمجانها را نمك بزنید. حالا در تابه قدری روغن بریزید و حلقههای بادمجان را در آن تفت دهید. در باقیماندهی روغن؛ پیاز و فلفل را تفت دهید تا نرم شود.