آشپزباشی
آبلیمو، سركه، نمك، فلفل و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه ماهی شیر را به ضخامت دوسانتیمتر ببرید و در مخلوط آبلیمو بگذارید.
پس از نیم ساعت ماهی را روی هوله كاغذی خشك قرار دهید تا خشك شود.
حالا قدری روغن در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس دو طرف ماهی را در آن سرخ كنید.
حالا ماهی را در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش سس شوید و لیمو بریزید و میل كنید.
روش تهیه سس
كره را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. آرد را بیفزائید و تفت دهید و شیر را به تدریج اضافه كنید.
مخلوط را پیوسته هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد شوید را در آن بریزید. پس از چند جوش، نمك، فلفل و آبلیمو را بیفزائید و همین كه سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.