Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

استیك ماهی

استیك ماهی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

آبلیمو دو قاشق سوپخوری

 

سركه سفید یك قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن مایع با روغن زیتون سه قاشق سوپخوری

 

ماهی شیر 400 گرم

 

مواد لازم سس شوید و لیمو

 

كره 25 گرم

 

آرد سفید 25 گرم

 

شیر یك پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

شوید خردكرده دو قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آبلیمو دو قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

آبلیمو، سركه، نمك، فلفل و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه ماهی شیر را به ضخامت دوسانتیمتر ببرید و در مخلوط آبلیمو بگذارید.

پس از نیم ساعت ماهی را روی هوله كاغذی خشك قرار دهید تا خشك شود.

حالا قدری روغن در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس دو طرف ماهی را در آن سرخ كنید.

حالا ماهی را در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش سس شوید و لیمو بریزید و میل كنید.

روش تهیه سس

كره را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. آرد را بیفزائید و تفت دهید و شیر را به تدریج اضافه كنید.

مخلوط را پیوسته هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد شوید را در‌ آن بریزید. پس از چند جوش، نمك، فلفل و آبلیمو را بیفزائید و همین كه سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت ماهیآشپزی دریاییآموزش استیکانواع استیکآشپزباشیاستیك ماهی تعداد بازديد: 1363 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است