آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید. سیب زمینیها را پوست بگیرید و خرد كنید.
آنها را در یك ردیف روی سینی بچینید و كمی روغن رویشان بپاشید.
سپس، آنها را به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا طلائیرنگ شوند.
در این فاصله، فیلههای ماهی را آماده كنید.
آنها را یكییكی توی آرد بزنید، سپس، در مخلوط سفیدهی تخم مرغ و شیر، بعد روی خرده نان بغلتانید و روی سینی چربكردهی فر قرار دهید.
اینك، ماهیها را در فر بپزید و همراه با سیبزمینی سرخكرده و سس تارتار، آمادهی پذیرائی كنید.
روش تهیهی سس تاتار
زردهی تخممرغ، آبلیمو، نمك و پودر خردل را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید و همانطور كه همزن روشن است، روغن را كمكم به آن بیفزائید و بزنید تا سس غلیظ شود.
حالا، آن را در ظرف مناسبی بریزید و قدری شیر به آن بیفزائید و هم زنید تا سس روان شود. سپس، باقیماندهی مواد را اضافه و مخلوط كنید.