تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پوست سیبها را بگیرید، ورقهای خرد كنید و با نیمی از كره در تابهی مناسبی بریزید. شكر و به میزان كافی آب رویش بریزید و 10دقیقه روی اجاق بپزید. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیب، خنك شود.
در این میان فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و باقیماندهی كره را آب نمائید.
حالا یك ورقه از خمیر فیلو را روی میز قرار دهید و رویش كره بمالید. سپس دو لایهی دیگر از خمیر فیلو را رویش بگذارید و بین هر لایه، كره بمالید.
اكنون 2 ورقه ژامبون روی خمیر بگذارید و نیمی از مخلوط سیب را رویش بریزید. سپس نیمی از كشمش و گردو را رویش بپاشید و 2/5 سانتیمتر از لبههای خمیر را خالی نگه دارید.
حالا اشترودل دوم را نیز با 3 ورق دیگر از خمیر فیلو و باقیماندهی مواد میانی آماده كنید. لبههای خمیر را مرطوب كنید، اشترودلها را رول نمائید و در سینی فر بچینید.
آنگاه 2 خمیر باقیماندهی فیلو را با كره چرب نمائید و با دست چروك كنید و روی اشترودلها قرار دهید. سپس در صورت دلخواه، رویشان دارچین و پودر شكر بپاشید و 20 دقیقه، در فر بپزید.