تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آرد، كره و پنیر چدار را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه تخممرغ همزده را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را در 6 قالب یارتلت، به قطر 10 سانتی متر پهن كنید و قالبها را 10 دقیقه، در یخچال نگه دارید. سپس روی خمیرها را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 7-10 دقیقه، در فر بپزید.
حالا كاغذ روغنی و حبوبات را از روی خمیرها بردارید و 2-3 دقیقه دیگر، نانها را بپزید تا طلائیرنگ شوند. اكنون تارتلتها را از فر درآورید و با گوجهفرنگی پر كنید. رویشان آویشن بپاشید و با كرم كاسترد بپوشانید.
آنگاه تارتلتها را دوباره درون فر بگذارید و 10 دقیقه دیگر بپزید. حالا دمای فر را به 130-150 درجه سانتیگراد كاهش دهید و 15 دقیقه دیگر، تارتلتها را بپزید تا كاسترد ببندد. همینكه تارتلتها خنك شدند، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: برای تهیه كرم كاسترد؛ 2 عدد تخممرغ، 2 قاشق سوپخوری سس خردل و 4 قاشق سوپخوری خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.