آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا كره را در ظرف مناسبی روی اجاق گرم كنید، پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز كمی طلائی رنگ شود، سپس مرغ را بیفزائید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
حالا آرد ذرت، سس سویا، آب آناناس و زعفران را به مواد بیفزائید و به مدت نیمساعت بپزید. آنگاه فلفل دلمهای و پودر نارگیل را اضافه كنید.
نمك و فلفل غذا را اندازه نمائید. اینك حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش جابیفتد. در اواخر پخت آناناس را به خورش بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.
اكنون خورش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آنرا با فلفل خرد كرده و پودر نارگیل تزئین نمائید.
یادآوری: طعم این غذا شیرین میباشد. در صورت دلخواه، میتوانید 2قاشقسوپخوری آبلیمو به آن بیفزائید.