آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا پنیر را با چنگال خرد كنید. بعد تخممرغها را در ظرف مناسبی بشكنید. آنگاه زیره، تخم گشنیز، نمك، فلفل، زعفران و پنیر را به آن بیفزائید و با هم مخلوط نمائید. حالا در ظرف مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا كاملاً داغ شود. سپس مایه كوكو را در آن بریزید.
اینك سطح مایه را صاف كنید و با حرارت ملایم بپزید تا برشته شود. آنگاه كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود. اكنون كوكو را به اندازههای دلخواه ببرید، در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را تزئین نمائید.