Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

دلمه گوجه فرنگی

دلمه گوجه فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی درشت 5 عدد

 

جعفری ساطوری‌شده 2 قاشق سوپخوری

 

كرفس مكعبی خردكرده 1 ساقه

 

كنسرو ماهی تن 1 قوطی

 

پیاز مكعبی خردكرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای ریز خردكرده 1 عدد ریز

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و برشی از سر آنها بردارید و كنار بگذارید. آنگاه داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با یك قاشق كوچك یا چاقو خالی نمائید.

ماهی تن را با چنگال خرد كنید و با جعفری و كرفس مخلوط سازید. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید.

حالا سس مایونز را در ظرفی بریزید و با مقداری نمك، فلفل و آویشن مخلوط كنید و كمی هم بزنید.

اكنون آبلیمو را در سس بریزید و همینكه سس یكدست شد، آن را با ماهی تن و سبزی‌ها مخلوط كنید.

سپس درون گوجه‌فرنگی‌ها را با این مخلوط پر كنید و سر گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت مورب روی آنها قرار دهید.

حالا دلمه‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش دلمهانواع دلمهآشپزی با گوجه فرنگیدلمه گوجه فرنگیآشپزباشیگوجه فرنگی پر شده تعداد بازديد: 1289 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است