آشپزباشی
گوجهفرنگیها را بشوئید و برشی از سر آنها بردارید و كنار بگذارید. آنگاه داخل گوجهفرنگیها را با یك قاشق كوچك یا چاقو خالی نمائید.
ماهی تن را با چنگال خرد كنید و با جعفری و كرفس مخلوط سازید. سپس پیاز و فلفل دلمهای را بیفزائید.
حالا سس مایونز را در ظرفی بریزید و با مقداری نمك، فلفل و آویشن مخلوط كنید و كمی هم بزنید.
اكنون آبلیمو را در سس بریزید و همینكه سس یكدست شد، آن را با ماهی تن و سبزیها مخلوط كنید.
سپس درون گوجهفرنگیها را با این مخلوط پر كنید و سر گوجهفرنگیها را به صورت مورب روی آنها قرار دهید.
حالا دلمهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.