آشپزباشی – سرور چاووشی
در تابه مناسبی روغن بریزید، سیر و فیله مرغ را تفت دهید. اینك اسفناج را به آن بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا نمك، فلفل، آویشن و پیاز سرخكرده را اضافه كنید و مخلوط نمائید.
اكنون ظرف نسوزی به گنجایش تقریبی 4 لیتر را با كمی روغن چرب كنید، یك لایه از ورقههای لازانیا – خشك – را در آن قرار دهید. رویش را با مواد فراهم كرده بپوشانید و یكچهارم پیمانه سس سفید بریزید و روی آن پنیر بپاشید.
این كار را تكرار كنید تا مواد، سس سفید و پنیر تمام شود. دقت داشته باشید كه لایه پایانی از سس سفید و پنیر باشد. حالا ظرف را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود و ورقههای لازانیا پخته شود.
روش تهیه سس سفید: كره را در تابه كوچكی بریزید، آرد را به آن بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نكند. حالا شیر را بهتدریج به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
صبر كنید تا به جوش آید. سپس سس را به مدت تقریبی 5-8 دقیقه بجوشانید تا كمی غلیظ شود. برای پخت این نوع از لازانیا نباید از سس سفید بسیار غلیظ استفاده كرد. در پایان پخت نمك و فلفل را به سس بیفزائید و از روی حرارت بردارید.