آشپزباشی
ماهی را بخارپز كنید تا كمی نرم و پخته شود. اسفناج را نیز جداگانه بخارپز كنید.
كره را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق آب كنید و آرد را 1 دقیقه در آن تفت دهید.
بهتدریج شیر را بیفزائید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود. نمك و فلفل را نیز اضافه نمائید.
سپس در كاسهی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردكرده را بریزید، سس را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.
اینك در كف كاسههای نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهمكرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.
اكنون خردهنان و پنیر اضافی را مخلوط كنید و روی اسفناجها بپاشید.
حالا در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بهمدت 30 دقیقه در طبقهی وسط بپزید.
آنگاه در همان ظرف از خود پذیرائی نمائید.
نكتهی خواندنی
رنگدانه موجود در اسفناج و سبزیهای برگی احتمالا می تواند در پیشگیری از انواع سرطان مانند سرطانهای پروستات، سینه، كولون (روده بزرگ) و تخمدان موثر باشد.