Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

كسرول براكلی با خلال بادام

كسرول براكلی با خلال بادام

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

براكلی 800 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مایع 2 - 4 قاشق سوپخوری

 

ژامبون خرد كرده 3 ورق

 

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر چدار رنده كرده 30 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 20 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش  

 

گلچه‌های براكلی را جدا كنید و همراه با نمك و آب در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و به مدت 4 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900 وات بگذارید.

آن‌گاه ظرف را از دستگاه بیرون آورید و براكلی را در آبكش بریزید. سپس در ظرف مناسب مایكروویو 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و ژامبون را بیفزائید و 3 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید.

در این میان یكبار آن را هم بزنید. اینك خلال بادام را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 2 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات برشته كنید.

حالا ظرف نسوز مناسبی را چرب كنید و مخلوط براكلی، ژامبون و خلال بادام را در آن بریزید، رویش را با مخلوط هر دو پنیر بپوشانید و 5 دقیقه در مایكروویو با قدرت 55 درصد قرار دهید تا پنیر آب شود.

 

برچسب ها: كسرول براكلیكسرولكسرول با خلال بادامانواع كسرولطرز تهیه كسرولمواد اولیه كسرول تعداد بازديد: 1350 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است