آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
گلچههای براكلی را جدا كنید و همراه با نمك و آب در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و به مدت 4 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100درصد یا 900 وات بگذارید.
آنگاه ظرف را از دستگاه بیرون آورید و براكلی را در آبكش بریزید. سپس در ظرف مناسب مایكروویو 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و ژامبون را بیفزائید و 3 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید.
در این میان یكبار آن را هم بزنید. اینك خلال بادام را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 2 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات برشته كنید.
حالا ظرف نسوز مناسبی را چرب كنید و مخلوط براكلی، ژامبون و خلال بادام را در آن بریزید، رویش را با مخلوط هر دو پنیر بپوشانید و 5 دقیقه در مایكروویو با قدرت 55 درصد قرار دهید تا پنیر آب شود.