آشپزباشی
ابتدا تخم مرغها را آبپز كنید، پوست بگیرید و خرد نمائید. قسمت سفید پیازچهها را جدا سازید و حلقهحلقه و ریز خرد كنید.
شوید را پس از شستن ریز خرد نمائید. ماهی را همراه با یكسوم لیوان آب، نمك و فلفل، در ظرفی بریزید و پس از بستن درِ ظرف، آن را در فری كه با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم كردهاید، قرار دهید تا بپزد.
سپس تیغهای ماهی را جدا كنید.
حالا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط سازید و به روش بنماری، كاملاً حل كنید.
اینك ماهی، شوید، پیازچه، تخم مرغ و خامه را در ظرفی بریزید و همراه با نمك و فلفل مخلوط نمائید. در این مرحله، ژلاتین حلكرده را بیفزائید و هم بزنید.
آنگاه مایه را داخل قالب بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك قالب را از یخچال بیرون آورید.
دیوارهی قالب را با یك كارد تیز- كه تیغهاش را خیس كردهاید- جدا سازید و چند لحظه قالب را در آب گرم فرو برید.
سپس موس را در ظرف مرطوبی برگردانید و پس از تنظیم جای موس در ظرف، اطراف ظرف را خشك كنید و موس را مانند كیك برش دهید و میل نمائید.
تزئین موس ماهی با برگهای شوید، مناسب میباشد.