Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

موس ماهی سالمون

موس ماهی سالمون

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 2 عدد

 

پیازچه 100 گرم

 

شوید 100 گرم

 

ماهی سالمون 750 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

آب یك‌دوم پیمانه

 

خامه‌ی ساده 175 میلی‌لیتر

 

روغن مایع به مقدار لازم

آشپزباشی

 

ابتدا تخم مرغ‌ها را آب‌پز كنید، پوست بگیرید و خرد نمائید. قسمت سفید پیازچه‌ها را جدا سازید و حلقه‌حلقه و ریز خرد كنید.

شوید را پس از شستن ریز خرد نمائید. ماهی را همراه با یك‌سوم لیوان آب، نمك و فلفل، در ظرفی بریزید و پس از بستن درِ ظرف، آن را در فری كه با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كرده‌اید، قرار دهید تا بپزد.

سپس تیغ‌های ماهی را جدا كنید.

حالا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط سازید و به روش بن‌ماری، كاملاً حل كنید.

اینك ماهی، شوید، پیازچه، تخم مرغ و خامه را در ظرفی بریزید و همراه با نمك و فلفل مخلوط نمائید. در این مرحله، ژلاتین حل‌كرده را بیفزائید و هم بزنید.

آن‌گاه مایه را داخل قالب بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك قالب را از یخچال بیرون آورید.

دیواره‌ی قالب را با یك كارد تیز- كه تیغه‌اش را خیس كرده‌اید- جدا سازید و چند لحظه قالب را در آب گرم فرو برید.

سپس موس را در ظرف مرطوبی برگردانید و پس از تنظیم جای موس در ظرف، اطراف ظرف را خشك كنید و موس را مانند كیك برش دهید و میل نمائید.

تزئین موس ماهی با برگ‌های شوید، مناسب می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآموزش موسانواع موسآشپزی با ماهیآشپزباشیموس ماهی سالمون تعداد بازديد: 1473 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است