Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

كوفته بوقلمون و بلغور

كوفته بوقلمون و بلغور

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور 100 گرم

 

برنج نیم‌دانه 50 گرم

 

گوشت بوقلمون چرخكرده 500 گرم

 

سبزی ریزخردكرده* 400 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 50 گرم

 

آلوبرقانی 150 گرم

 

گردوی خرد كرده 150 گرم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم جهت تهیه‌ی سس

 

كره یا روغن 50 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز داغ طلائی 3 تا 4 قاشق سوپخوری 

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آب 4 تا 5 پیمانه

 

*(گشنیز، ترخون، مرزه و شوید)

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا بلغور و برنج را بشوئید و جداگانه در آب گرم به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. سپس هر كدام را در صافی بریزید و كاملاً بفشارید، برنج را با دست، كمی له كنید.

حالا كاسه‌ی مناسبی بردارید؛ بلغور، برنج، بوقلمون، سبزی (4 – 5 قاشق از سبزی‌ها را كنار بگذارید)، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و مواد را خوب ورز دهید تا چسبنده شود.

چنانچه مواد به نظرتان خوب چسبنده نبود، 2 قاشق سوپخوری آرد نخودچی رویش بریزید و دوباره ورز دهید.

اكنون هر بار از مایه گلوله‌هائی به اندازه‌ی یك پرتقال بردارید، وسط آن را باز كنید و مقداری پیازداغ، آلو و گردو قرار دهید و دوباره در دست گرد و فشرده سازید.

اینك گلوله‌ها را در سینی بچینید و دست‌كم نیم‌ساعت در یخچال بگذارید. حالا كوفته‌ها را در سس بگذارید.

آب باید روی كوفته‌ها را بگیرد. اگر كم بود، آب جوش اضافه كنید، درِ قابلمه را نبندید تا دوباره به جوش آید و 15 دقیقه بجوشد.

حالا شعله را كم كنید. درِ قابلمه را ببندید تا كوفته‌ها بپزند. در پایان، آلوهای باقیمانده و زعفران را بیفزائید و 10 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید.

این كوفته را با نان تازه و ترشی میل نمائید.

یادآوری 1: در صورت دلخواه، می‌توانید از تكه‌های پخته‌ی گوشت بوقلمون هم در داخل كوفته‌ها استفاده كنید.

یادآوری 2: در سوپرماركت‌ها دو نوع بلغور گندم وجود دارد: یكی بلغور گندم خام و دیگری بلغور گندم پخته. برای كوفته‌ها، دلمه‌ها و سالادها از بلغور گندم پخته و برای آش‌ها و سوپ‌ها، از بلغور گندم خام استفاده كنید.

روش تهیه‌ی سس كوفته

قابلمه‌ی مناسبی بردارید و كره را در آن گرم كنید. حالا رب گوجه‌فرنگی، پیازداغ، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سبزی كنار گذاشته و آب را بریزید و بگذارید بجوشد.

 

برچسب ها: آموزش کوفتهانواع کوفتهآشپزی با بوقلمونآشپزباشیآشپزی با ماکیانكوفته بوقلمونکوفته بلغور تعداد بازديد: 1274 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است