Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

ران مرغ تندوری با سس ماست

ران مرغ تندوری با سس ماست

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 400 گرم

 

ادویه‌ی تندوری 2 قاشق سوپخوری

 

ماست 200 میلی‌لیتر

 

ران مرغ 1 كیلوگرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ماست

 

ماست 200 میلی‌لیتر

 

خیار خردكرده 130 گرم

 

نعنای تازه و خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر زیره‌ی سبز 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا برنج را بخیسانید. بعد مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آماده كنید. سپس در ظرف مناسبی، ادویه‌ی تندوری و ماست را بریزید و با هم مخلوط سازید.

آن‌گاه ران مرغ را در این مایه بخوابانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

حال سینی فر را چرب كنید و ران‌های مرغ را در آن بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته شود، بپزید.

حالا پلو را در ظرف مناسب بكشید و با ران تندوری، بیارائید و همراه با سس ماست میل كنید.

روش تهیه‌ی سس ماست

ماست، خیار، نعنای تازه و پودر زیره را در ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط كنید.

یادآوری: ادویه‌ی تندوری را می‌توانید از فروشگاه‌های معتبر و یا عطاری‌ها تهیه نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرسس ماستآشپزباشیآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانران مرغ تندوری تعداد بازديد: 1532 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است