آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا برنج را بخیسانید. بعد مطابق با دستورالعملهای گذشته، آماده كنید. سپس در ظرف مناسبی، ادویهی تندوری و ماست را بریزید و با هم مخلوط سازید.
آنگاه ران مرغ را در این مایه بخوابانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
حال سینی فر را چرب كنید و رانهای مرغ را در آن بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته شود، بپزید.
حالا پلو را در ظرف مناسب بكشید و با ران تندوری، بیارائید و همراه با سس ماست میل كنید.
روش تهیهی سس ماست
ماست، خیار، نعنای تازه و پودر زیره را در ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط كنید.
یادآوری: ادویهی تندوری را میتوانید از فروشگاههای معتبر و یا عطاریها تهیه نمائید.