آشپزباشی- فاطمه درویش
جگر غاز را بشوئید، با دستمال خشككنید و به صورت ورقههائی به ضخامت یك سانتیمتر ببرید و كنار بگذارید.
در ظرف مناسبی، آرد و تمامی ادویهها را بریزید و با هم مخلوط سازید. حال جگر را در مخلوط ادویه و آرد بغلتانید و كنار بگذارید.
سپس در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. اینك جگر را در آن سرخ كنید.
اكنون خوراك آماده را در ظرف مناسب بریزید و با نان سیردار و سالاد، میل نمائید.
روش تهیهی نان سیردار
روی نانهای تست (برشتی) مقداری كره و سیر لهكرده بمالید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.