آشپزباشی
خمیرهای فیلو را به ابعاد 10× 20 سانتیمتر ببرید. آنگاه یك ورق از آن را روی میز كار بگذارید، رویش كره بمالید و ورقه دیگری از خمیر را روی آن قراردهید. سپس یكدوم قاشق چایخوری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و تكهای گوشت رویش قرار دهید. حالا خمیر را از دو طرف تا كنید و بعد رول نمائید.
رولهای فراهمكرده را در سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 8 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اینك بنبن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و اطرافش را با نودل برنجی و گوجهفرنگیهای مینیاتوری بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: گوشت را به صورت خلالی خرد كنید و در كره تفت دهید. سپس كنار بگذارید تا قدری خنك شود. اكنون جعفری، پیازچه و ترب را در كاسهای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.
یادآوری: میتوانید خمیر فیلو را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.