تحریریه ماهنامه آشپزباشی – نفیسه قنبری
نیمی از تخممرغها را در تابه چربكرده، به قطر 22 سانتیمتر بریزید و روی اجاق بپزید. سپس املت را از تابه در آورید و باقیمانده تخممرغها را در همان تابه املت كنید و كنار بگذارید تا خنك شود.
آنگاه كره و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی نانها بمالید. حال روی هر نان تكهای ماهی قرار دهید و برشی از پنیر بگذارید.
املت را به اندازه نان ببرید و روی پنیر قرار دهید. اكنون روی نانهای جو خامه بمالید به گونهای كه خامه روی املت قرار بگیرد. اینك روی ساندویچ را قدری بفشارید تا به هم بچسبند و از هر ساندویچ 8 مثلث ببرید.
یادآوری: میتوانید به جای ماهی قزلآلای دودی از مرغ دودی استفاده كنید.