تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
روی نانها كرهی معطر بمالید و ورقههای خیار را بچینید و اندكی از مخلوط فلفل، پوست لیمو، تخم كرفس و نمك دریا رویش بپاشید. آنگاه هر سه برش نان را روی هم قرار دهید به گونهای كه خیار روی ساندویچ قرار بگیرد. حالا ساندویچ را با چاقوی تیز دندانهدار ببرید و از باقیماندهی ادویه رویش بپاشید.
روش تهیهی كرهی معطر: دانههای فلفل را آسیاب كنید و همراه با باقیماندهی مواد لازم، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پورهی یكدستی حاصل شود. اكنون كرهی معطر را در دمای محیط نگه دارید و بلافاصله مصرف كنید. همچنین میتوانید باقیماندهی كرهی معطر را تا یك هفته در یخچال نگه دارید.