Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

خورش بادمجان و عدس

خورش بادمجان و عدس

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان مكعبی خرد كرده 3-4 عدد

عدس 100 گرم

فیله گوجه فرنگی خرد كرده 2 عدد

پرك فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد كرده 1 عدد

سیر له كرده 4-5 حبه

نعنای خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

رب انار 3 قاشق سوپخوری

ماست چكیده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجه‌فرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا1-2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجه‌فرنگی را  لا‌به‌لای هم درون قابلمه قرار دهید. آن‌گاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. می‌توانید این خورش را با برنج میل كنید. 

 

برچسب ها: آموزش خورشخورش بادمجان و عدسخورش بادمجانخورش عدسمواد لازم خورش بادمجان تعداد بازديد: 1599 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است