تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجانها را از درازا، ورقهای ببرید و یك طرف آن را در روغن سرخ كنید. آنگاه 3-4 قاشق سوپخوری روغن، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا مرغ را افزوده و تفت دهید و بگذارید بپزد. سپس برنج را درون مرغ بریزید و چند دقیقه تفت دهید.
اكنون ربگوجهفرنگی، ادویه و نمك را به خوراك بیفزائید و پس از 5 دقیقه، از روی حرارت بردارید. اینك ورقههای بادمجان را از طرف سرخ نشده به شكل زیبائی در ظرف نسوز چربكرده به قطر 17 سانتیمتر بچینید و ظرف را از مخلوط برنج و مرغ پر كنید.
سپس آب را بیفزائید و روی ظرف را با فویل بپوشانید. آنگاه خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. اینك قالب را از فر درآورید و همینكه قدری خنك شد، آن را روی ظرف مناسبی برگردانید و با برگهای نعنا بیارائید.