تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
آرد، نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه آب را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و در كیسهی نایلونی بگذارید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید.
حالا هربار به اندازهی 60 گرم از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید. روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را به شكل توپ درآورید.
اكنون روی خمیرها وردنه بكشید تا اندكی تخت شوند. اینك پیراشكیها را در روغن فراوان داغ، روی حرارت ملایم سرخ كنید.
روش تهیهی مواد میانی: روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه قارچ، مرغ، هویج و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید.
حالا نمك، فلفل و زعفران را اضافه كنید و بگذارید آب مواد كشیده شود. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر را به مواد بیفزائید.