تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس گوشت را از قابلمه درآورید و پیاز را درون قابلمه بریزید و تفت دهید.
حالا زنجفیل، سیر، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر كاری و چیلی را بیفزائید و تفت دهید. اكنون گوشت را دوباره درون قابلمه بریزید و با ادویهها مخلوط كنید.
آنگاه گوجهفرنگی و آب مرغ را نیز بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی یك و نیم ساعت، بپزید.
حالا سیبزمینی را درون خوراك بریزید و بگذارید سیبزمینی بپزد و سس خوراك غلیظ شود. اینك قدری نمك، فلفل سیاه و گشنیز را بیفزائید و در صورت دلخواه، خوراك را با چلو میل كنید.