Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

كباب دنده بره

كباب دنده بره

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

پاپریكا 1 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 80 میلی‌لیتر

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 4 حبه

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 60 میلی‌لیتر

 

دنده‌ی بره 2 كیلوگرم

آشپزباشی

 

ابتدا روی سینی فر را كاغذ روغنی بیندازید. حالا پاپریكا، پوست لیمو، آبلیمو، آویشن، سیر، عسل و روغن را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید.

سپس دنده‌ها را در این مایه بخوابانید.

اكنون، دنده را بیرون آورید؛ روی كاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی كه رویش كاملاً برشته شود، در فر گرم‌شده با دمای 240 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

اینك، گوشت را از دنده جدا سازید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللآموزش کبابانواع کبابغذای پیک نیکیآشپزباشیكباب دنده بره تعداد بازديد: 1510 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است