آشپزباشی - آرزو مقدم
روغن را درتابه مناسبی بریزید، اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
آنگاه فلفل دلمه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
سپس باگت را از پهلو به دو نیم تقسیم کرده و خمیر میانی باگت را خالی کنید.
اینک از سس تهیه کرده داخل باگتها را آغشته کرده و با سبزیجات پر کنید و روی مواد را با پنیر موزارلا بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و برشته شود.
روش تهیه سس: در ظرفی مناسبی کره و آرد را بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا کره آب شود و آرد در آن تفت داده و بوی خامی آن گرفته شود.
آنگاه به یکباره شیر را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ، صاف و یکدست شود. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. حالا خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.