تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سیبزمینیها را بپزید، پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه هر دو آرد و نمك و فلفل را به سیبزمینی بیفزائید و تخممرغ را رویش بشكنید. حالا به كمك چنگال، تخممرغ را به خورد آرد و سیب زمینی بدهید. سپس خمیر را با دست ورز دهید تا یكدست و نرم شود.
چنانچه خمیر؛ بیش از حد چسبنده بود، آرد بیشتری به آن بیفزائید. اكنون خمیر را به شكل نوار بلند و لولهای شكلی درآورید و تكههای كوچكی به شكل بالشتك، از آن ببرید. سپس اندكی آرد رویشان بپاشید تا به هم نچسبند و 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. قابلمه بزرگی را از آب پر كنید، قدری نمك به آن بیفزائید و روی حرارت بجوشانید.
حالا ناكی را با كمك صافی، حدود 2 دقیقه در آب و نمك بپزید. اكنون ناكی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سس گوجه فرنگی و پنیر پارمسان میل كنید.