Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

تارتلت پیاز

تارتلت پیاز

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره 20 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز خلالی خرد‌كرده 600 گرم (2 عدد درشت)

 

شكر قهوه‌ای 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

آویشن 2 قاشق چایخوری

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

خمیر تارت 1 واحد

 

پنیر موزارلا 65 گرم

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید.

حالا كره و روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم نمائید و پیاز، شكر، سیر و نیمی از آویشن را در آن تفت دهید.

حالا پس از كم كردن شعله، 20 دقیقه صبر كنید تا پیاز، نرم و طلائی‌رنگ شود.

اكنون، آب را بیفزائید و هم بزنید و صبر كنید تا آبش بخار شود.

در این فاصله، خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن كنید و قالب گرد بزنید و درون قالب‌های تارتلت قرار دهید و با چنگال سوراخ نمائید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

اینك، از مایه‌ی پیاز تفت داده روی خمیر بگذارید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا روی تارتلت را با پنیر بیارائید و باقیمانده‌ی آویشن را رویش بپاشید.

برای تهیه خمیر تارت به دستور تارت بره و بادمجان مراجعه نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش تارتلتانواع تارتلتآشپزی در فرغذای پیک نیکیآشپزباشیتارتلت پیاز تعداد بازديد: 1306 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است