آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم كنید.
حالا كره و روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم نمائید و پیاز، شكر، سیر و نیمی از آویشن را در آن تفت دهید.
حالا پس از كم كردن شعله، 20 دقیقه صبر كنید تا پیاز، نرم و طلائیرنگ شود.
اكنون، آب را بیفزائید و هم بزنید و صبر كنید تا آبش بخار شود.
در این فاصله، خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن كنید و قالب گرد بزنید و درون قالبهای تارتلت قرار دهید و با چنگال سوراخ نمائید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
اینك، از مایهی پیاز تفت داده روی خمیر بگذارید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائیرنگ شود.
سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا روی تارتلت را با پنیر بیارائید و باقیماندهی آویشن را رویش بپاشید.
برای تهیه خمیر تارت به دستور تارت بره و بادمجان مراجعه نمائید.