آشپزباشی
بلدرچینها را تمیز كنید و بشوئید با هولهی كاغذی آشپزخانه، درون و بیرونش را خشك نمائید.
آنگاه با قیچی آشپزخانه، بلدرچینها را از وسط دو نیم كنید و با كف دست بفشارید تا مسطح شوند.
حالا بلدرچین، زیره، چیلی، سیر، روغن زیتون و آبلیمو را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید؛ رویش را بپوشانید و به مدت 3 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.
اكنون، فر(تاون) را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم نمائید.
سپس بلدرچینها را در سینی مناسبی بچینید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی كه برشته شوند، در فر بپزید.
اینك، بلدرچینها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با گشنیز بیارائید.