Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

بلدرچین سوخاری

بلدرچین سوخاری

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بلدرچین 6 عدد

 

زیره‌ی سبز سائیده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر چیلی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز تازه یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی

 

بلدرچین‌ها را تمیز كنید و بشوئید با هوله‌ی كاغذی آشپزخانه، درون و بیرونش را خشك نمائید.

آن‌گاه با قیچی آشپزخانه، بلدرچین‌ها را از وسط دو نیم كنید و با كف دست بفشارید تا مسطح شوند.

حالا بلدرچین، زیره، چیلی، سیر، روغن زیتون و آبلیمو را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید؛ رویش را بپوشانید و به مدت 3 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.

اكنون، فر(تاون) را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم نمائید.

سپس بلدرچین‌ها را در سینی مناسبی بچینید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی كه برشته شوند، در فر بپزید.

اینك، بلدرچین‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرغذای سوخاریغذای پیک نیکیآشپزی با بلدرچینآشپزباشیبلدرچین سوخاری تعداد بازديد: 5479 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است