آشپزباشی- هلنا مصفا جهرمی
ابتدا سیب زمینیها را با رندهی ریز رنده كنید مواد دیگر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه لطیف و صافی به دست آید.
حالا در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس مایهی كوكو را بریزید و سطح آن را صاف كنید.
درِ تابه را بگذارید تا كوكو با حرارت ملایم كمی پخته شود. دقت كنید تا كوكو زیاد برشته نشود؛ كافی است روی كوكو كمی بسته شود.
روش تهیهی مایهی گوشتی
ابتدا پیاز را با كمی روغن در تابهی مناسبی روی اجاق سرخ كنید تا طلائیرنگ شود.
بعد گوشت، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و آن را تفت دهید. در اواخر پخت، رب گوجهفرنگی و جعفری را اضافه نمائید و صبر كنید تا آب آن كاملاً بخار شود.
سپس از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا خنك شود. حالا تخم مرغ را بیفزائید و با هم مخلوط نمائید و مانند كوكوسیبزمینی، آن را بپزید.
روش تهیهی كوكوسبزی: ابتدا سبزی، آرد، تخم مرغ، زردچوبه، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. آنگاه تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید.
قدری روغن در آن بریزید تا كاملاً داغ شود. اینك مایهی كوكو را در آن بریزید و سطحش را صاف كنید. حالا درِ تابه را ببندید و آن را با حرارت ملایم بپزید.
اكنون كوكو را زیر و رو كنید تا طرف دیگرش هم برشته شود.
در این هنگام بین لایههای سه كوكو پنیر پیتزا بریزید و رویهم قرار دهید؛ قدری با دست بفشارید و درِ آن را ببندید و دوباره روی اجاق بگذارید تا سه لایهی كوكو به همدیگر بچسبند.
اكنون كوكو را در سینی برگردانید و به هر شكلی كه دوست دارید، قالب بزنید و تزئین كنید.