گروه آشپزی
آرد را در كاسه مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا شبیه خرده نان شود. آنگاه آب بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر به قطر 9 سانتیمتر قالب بزنید و در قالب 6 تائی مافن قرار دهید. رویشان را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری لوبیا بریزید.
حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. اكنون كاغذ و لوبیا را از روی نان پخته بردارید و با مواد میانی داخل آنها را پر كنید. اكنون دوباره قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، پای را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: گوجهفرنگی، تخممرغ، ماست خامهای، شیر، سیر و سبزی را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.