آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز را در روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
آنگاه ماستی را که با آب سرد رقیق کرده اید به قابلمه بیفزائید، حرارت را بالا ببرید و اجازه دهید به جوش آید .
سپس غذا را پیوسته با همزن بالونی هم بزنید. نمک، فلفل و قدری نعنا داغ به آن بیفزائید و آن را کنار بگذارید.
اینک تخممرغ، آرد و نمک را مخلوط کرده و در تابه چرب مایه را مانند کوکوی ساده آماده کنید.
حالا غذا را در ظرف مناسبی ریخته و آن را با نعناداغ بیارائید و همراه با ترید نان و کوکو آماده کرده میل نمایید.