آشپزباشی- ایران کوهستانی
روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را تفت دهید. آنگاه گوشت را بیفزائید و آن را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. حالا سیر، قارچ، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.
اینک مواد فراهم کرده را کنار بگذارید. سپس نودل را 15 دقیقه در آب جوش بخیسانید تا نرم شود، آن را آبکشی کنید و خرد نمائید و به مواد قبلی بیفزائید.
حال یک عدد تخممرغ را کامل همزده و خمیر فیلو را روی میز کار قرار داده، با برس حاشیه خمیر را کاملا به تخممرغ آغشته کرده و مجددا یک عدد خمیر را روی آن انداخته، دوباره با قلممو اطراف آن را به تخممرغ آغشته کرده، از مواد داخل خمیر گذاشته و رول کنید.
روی رولها را هم کمی تخممرغ (همراه با زعفران آبکرده در صورت تمایل) بمالید و روی آن را تخمخرفه ریخته و در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.