تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
نیمی از روغن را در تابهی مناسبی بریزید، برنج پخته و نمك را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 5 دقیقه، تفت دهید. آنگاه تخممرغها و اندكی از نمك را در كاسهای بریزید و هم بزنید.
حالا برنج را در یك طرف تابه نگه دارید و باقیماندهی روغن را در همان تابه بریزید.
سپس تخممرغها را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا ببندد. حالا تخممرغها را با برنج مخلوط كنید و چنانچه برنج خشك بود، قدری روغن یا كره به آن بیفزائید.
اكنون پیازچه را به مخلوط برنج افزوده و 3 دقیقه، تفت دهید. آنگاه تخممرغ پلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و رویش كنجد بپاشید.