آشپزباشی - سرمه جلیلی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، آنگاه پیاز را در آن تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس گوشت را اضافه کنید و با مواد ترکیب کرده تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. اینک ظرف مناسبی را قدری چرب کنید و نیمی از برنج را کف ظرف بریزید.
حالا از مواد فراهم کرده، گوجهفرنگی، آویشن و نیمی از سس و پنیر را بریزید. سپس باقیمانده برنج را بریزید و با پنیر و سس سفید رویش را بپوشانید .
اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.