آشپزباشی - کیان رنجبر
گوشتها، پیاز، نمک، فلفل، آویشن، فلفل قرمز و زیره را در کاسۀ مناسبی بریزید و ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
آن گاه روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس گوشت را یک ساعت استراحت دهید.
حالا هربار 100 گرم از گوشت را بردارید و به شکل برگر فرم داده و آن را تفت دهید.
اینک خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید.
پنیر و فلفل سفید را نیز کم کم اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
حالا هریک از نانها را با اندکی کاهو، برگر و قدری پاستا پر کنید و از سس فراهم کرده رویش بریزید.
یادآوری
در صورت تمایل همبرگر را با اندکی پاپریکا و یا مخلفات دیگر بیارائید.