آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید. حالا قالب 8×24 سانتیمتری لوف را چرب سازید و كاغذ روغنی بیندازید.
آنگاه، سالامیها را در كف و دیوارهی قالب بچینید. سپس مرغ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد نمائید و نیمی از آن را چرخ كنید.
حالا، مرغ چرخكرده، بقیهی مرغ خردكرده، پسته، سس خردل، پوست لیمو و جعفری را، در كاسهی بزرگی بریزید و مخلوط كنید.
اكنون، مخلوط مرغ را در قالب بریزید و بفشارید و لبههای سالامی را روی مواد تا بزنید. سپس، با فویل بپوشانید.
اینك، قالب لوف را درون ظرف مناسبی قرار دهید و تا نیمه آن آب جوش بریزید و به مدت 1 ساعت ترین مرغ را بپزید.
پس از خنك شدن، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و برای پذیرائی برش بزنید.