Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

تِرین مرغ

تِرین مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

ژامبون مرغ 14 ورق (200 گرم)

 

ران مرغ (بدون استخوان) 600 گرم

 

سینه‌ی مرغ (بدون استخوان) 600 گرم

 

پسته‌ی خردكرده و بدون نمك 35 گرم

 

سس خردل 3 قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

جعفری درشت خردكرده یك‌چهارم پیمانه

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. حالا قالب 8×24 سانتیمتری لوف را چرب سازید و كاغذ روغنی بیندازید.

آن‌گاه، سالامی‌ها را در كف و دیواره‌ی قالب بچینید. سپس مرغ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد نمائید و نیمی از آن را چرخ كنید.

حالا، مرغ چرخكرده، بقیه‌ی مرغ خردكرده، پسته، سس خردل، پوست لیمو و جعفری را، در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مخلوط كنید.

اكنون، مخلوط مرغ را در قالب بریزید و بفشارید و لبه‌های سالامی را روی مواد تا بزنید. سپس، با فویل بپوشانید.

اینك، قالب لوف را درون ظرف مناسبی قرار دهید و تا نیمه آن آب جوش بریزید و به مدت 1 ساعت ترین مرغ را بپزید.

پس از خنك شدن، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و برای پذیرائی برش بزنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغغذای پیک نیکیآموزش ترینانواع ترینآشپزباشیترین مرغ تعداد بازديد: 1305 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است