آشپزباشی- آرزو صفری
پوست بادمجانها را بگیرید و حلقه حلقه خرد كنید. آنگاه به مدت نیم ساعت در محلول آب و نمك قرار دهید و پس از خشك كردن، در روغن سرخ نمائید. سپس برنج را آبكش كنید و با ماست، روغن مایع، تخممرغ كمی با چنگال زده شده و زعفران، مخلوط سازید. حالا سینه مرغ را با پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و آب بپزید و پس از خنك كردن، تكهتكه نمائید.
اكنون كف ظرف نسوزی را چرب كنید و نیمی از برنج را در آن بریزید و بادمجانهای سرخ كرده، مرغ، زرشك و خلال پسته خیسانده در گلاب را روی برنج بچینید. بعد باقیمانده برنج را روی آنها بریزید و با پشت قاشق صاف كنید و بفشارید.
سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برنج، دم بكشد. اینك تهچین را در دیس مناسبی برگردانید و تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید این تهچین را، روی شعله بسیار ملایم اجاق و در تابه نچسب نیز تهیه كنید.