Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

ته‌چین بادمجان و مرغ

ته‌چین بادمجان و مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان 200 گرم

 

برنج 3 پیمانه

 

ماست  یك‌دوم پیمانه

 

روغن مایع  یك‌سوم پیمانه

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

زعفران دمكرده 1 قاشق سوپخوری

 

سینه مرغ 1 عدد

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

زرشك 3 قاشق سوپخوری

 

خلال پسته 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- آرزو صفری

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و حلقه حلقه خرد كنید. آن‌گاه به مدت نیم ساعت در محلول آب و نمك قرار دهید و پس از خشك كردن، در روغن سرخ نمائید. سپس برنج را آبكش كنید و با ماست، روغن مایع، تخم‌مرغ كمی با چنگال زده شده و زعفران، مخلوط سازید. حالا سینه مرغ را با پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و آب بپزید و پس از خنك كردن، تكه‌تكه نمائید.

اكنون كف ظرف نسوزی را چرب كنید و نیمی از برنج را در آن بریزید و بادمجان‌های سرخ كرده، مرغ، زرشك و خلال پسته خیسانده در گلاب را روی برنج بچینید. بعد باقیمانده برنج را روی آن‌ها بریزید و با پشت قاشق صاف كنید و بفشارید.

سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برنج، دم بكشد. اینك ته‌چین را در دیس مناسبی برگردانید و تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید این ته‌چین را، روی شعله بسیار ملایم اجاق و در تابه نچسب نیز تهیه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیته چین بادمجانآشپزباشیآرزو صفریته‌چین بادمجان و مرغروش تهیه ته چینته چین با مرغمواد لازم ته چین مرغ تعداد بازديد: 1305 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است