آشپزباشی
ابتدا در تابهی مناسبی، قدری كره بریزید، روی اجاق بگذارید و قارچ را در آن تفت دهید.
آنگاه فلفل دلمهای، میگو، پودر كاری، نمك، فلفل و زعفران را بیفزائید و در حدود 5 دقیقه تفت دهید.
اینك نخودفرنگی و ذرت را اضافه كنید.
حالا برنج را- كه مطابق با دستورالعملهای گذشته آبكش كردهاید- با مواد آماده در قابلمهی مناسبی كه بقیهی كره را در آن آب كردهاید، لایهلایه قرار دهید و به مدت 45 دقیقه دمكنید.
اكنون برنج را در دیس مناسبی بكشید و آن را با برنج زعفرانی و میگو تزئین كنید.