آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
هویج را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید. نمک، فلفل و زعفران را بیفزائید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم هویج را بپزید. آنگاه قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید و نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را به آن بیفزائید و پس از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. حالا اسفناج را تفت دهید. بهگونهایکه آب آن کاملا کشیده شود.
اکنون خمیر را روی سطح کار پهن کنید و با قلممو کره یا روغن رویش بمالید. مایه هویج را روی تمام سطح خمیر پهن کنید. لایه دوم خمیر را روی هویج بیندازید و دوباره کره بمالید. حالا مایه گوشتی را روی خمیر پهن کنید و بهطور یکنواخت در همهجای خمیر بریزید.
سپس لایه سوم خمیر را روی مایه گوشتی بیندازید و دوباره کره بمالید و مایه اسفناج را روی تمام سطح خمیر پخش کنید.
اینک از یک سر خمیر را رول کنید و با چاقوی تیز برشهای اریب به پهنای 3 سانتیمتر بدهید و هر تکه را در سینی چربکرده قرار دهید.
روی هر تکه را زرده تخممرغ بمالید و کنجد و سیاهدانه بپاشید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ و برشته شود.