تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
نخودفرنگی و هویج را بپزید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه برنج، پیاز، تخممرغ، جعفری و ماهی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا خمیر میلفوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و از آن دو ماهی بزرگ درآورید.
به گونهای كه یكی از خمیرها حدود یك سانتیمتر از دیگری بزرگتر باشد. سپس خمیر كوچكتر را در سینی چربكرده فر قرار دهید و مخلوط فراهم كرده را رویش بریزید. مراقب باشید كه حدود یك سانتیمتر از اطراف خمیر خالی بماند.
اینك اطراف خمیر را با مخلوط زرده تخممرغ و شیر مرطوب كنید و خمیر بزرگتر را روی مواد قرار دهید. دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با باقیمانده خمیر، دم و بالههای ماهی را بسازید و در جای مناسب خود بگذارید.
اكنون روی خمیر را با مخلوط زرده تخممرغ و شیر زرین كنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
در این میان چنانچه خمیر در قسمت دم و بالههای ماهی طلائیرنگ شد، رویشان را با فویل بپوشانید تا نسوزد. حالا دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و میلفوی را 20 دقیقه دیگر یا تا زمانیكه كاملاً ورقه ورقه و طلائیرنگ شود، بپزید.