Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

فلافل افریقایی (آکراس)

فلافل افریقایی (آکراس)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 2 نفر

لوبیا چشم بلبلی 300 گرم

فلفل سبز تند (ساطوری) 1 - 2 عدد

پیاز خرد کرده 100 گرم

نمک به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آشپزباشی -محمد عسگری

لوبیا را از قبل بخیسانید و پوست آن را جدا سازید. آن‌گاه همراه با فلفل، پیاز و نمک در کاسة دستگاه غذاساز بریزید تا نرم و خمیری شکل شود.

حالا خمیر را قالب زده و در روغن داغ سرخ کنید.

یادآوری: اگر مایه سفت بود می‌توانید نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیغذای بدون گوشتغذای سادهغذای آسانمحمد عسگریآکراساکراسمواد لازم برای تهیه اکراسفلافل آفریقاییآموزش تهیه انواع فلافل تعداد بازديد: 1495 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است