آشپزباشی
پودر آویشن، جوز هندی، فلفل و نمك را در سس مایونز بریزید. كمی پودر سیر اضافه نمائید.
آنگاه سس گوجهفرنگی و سس خردل را با مواد مخلوط كنید.
سپس 2 قاشق سوپخوری از این مواد روی خمیر پیتزا بمالید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید. سپس دوسوم از پنیر پیتزا را بریزید.
میگوها را با نمك، فلفل و پودر سیر طعمدار نمائید و روی پنیر قرار دهید.
حالا ماهی شیر را به ضخامت نیم سانتیمتر ببرید و روی خمیر بچینید.
فلفل دلمهای و پیاز بچینید. در آخر روی همه مواد پودر سیر بپاشید و بعد باقیماندهی پنیر را روی پیتزا بریزید.
زیتونها را بچینید و پیتزا را در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.