Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

پیتزای دریائی

پیتزای دریائی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا یك عدد

 

پودر آویشن، جوز هندی، فلفل سیاه، نمك مقداری

 

پودر سیر یك‌چهارم قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

سس گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

سس خردل یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پودر پنیر پارمیسان 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر پیتزا 200 گرم

 

میگوی آبپز 8 تا 10 عدد

 

فیله ماهی شیر سرخ‌شده 60 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خرده كرده 1 عدد

 

پیازخرد كرده 1 عدد

 

زیتون سبز و سیاه 6 عدد

آشپزباشی

 

پودر آویشن، جوز هندی، فلفل و نمك را در سس مایونز بریزید. كمی پودر سیر اضافه نمائید.

آنگاه سس گوجه‌فرنگی و سس خردل را با مواد مخلوط كنید.

سپس 2 قاشق سوپخوری از این مواد روی خمیر پیتزا بمالید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید. سپس دوسوم از پنیر پیتزا را بریزید.

میگوها را با نمك، فلفل و پودر سیر طعم‌دار نمائید و روی پنیر قرار دهید.

حالا ماهی شیر را به ضخامت نیم سانتی‌متر ببرید و روی خمیر بچینید.

فلفل دلمه‌ای و پیاز بچینید. در آخر روی همه مواد پودر سیر بپاشید و بعد باقیمانده‌ی پنیر را روی پیتزا بریزید.

زیتون‌ها را بچینید و پیتزا را در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت میگوروش پخت ماهیآشپزی دریاییانواع پیتزاآموزش پیتزاغذای دریائیآشپزباشیپیتزای دریائی تعداد بازديد: 1194 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است