آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید. آنگاه، گوجهفرنگیها را از سمت برشخورده به مدت 20 دقیقه روی سینی فر قرار دهید و برشته كنید.
در این فاصله،قالبهای تارتلت را چرب كنید و خمیر تارتلت را درون آن قرار دهید. حالا، دمای فر را تا 200 درجهی سانتیگراد افزایش دهید.
سپس، آب اضافی كدوی رندهكرده را دور بریزید و با ماهی و آویشن در كاسهی مناسبی مخلوط كنید. حال این مخلوط را روی خمیر تارتلت پخش كنید.
اكنون، تخم مرغ و خامه را در ظرف كوچكی مخلوط سازید و به تارتلت بیفزائید. اینك، گوجهفرنگیها را رویش بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید.
پس از آن، 5 دقیقه صبر كنید تا تارتلت خنك شود. حالا آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.
یادآوری: برای تهیهی خمیر تارت به دستور تارت بره و بادمجان مراجعه كنید.